silkpeel_logo

Blid hudslipning imod acne, pigmenter og ar dannelser

Silkpeel er en blid hudslibning, der samtidig indsluser forskellige præparater i huden. Metoden virker blandt andet på acne, pigmentforandringer og reducere ar

Resultater

Mads_før

Før

Skin Solutions 098

Efter

Mads er min nevø, han havde begyndende acne og selvfølgelig skulle han behandles med Silkpeel, Billederne er før 1. behandling og en uge efter første behandling. Han fik i alt 6 behandlinger i et kurforløb.

B_start_

Før

B_efter_12_beh_slut

Efter

Denne unge mand havde acne i svær grad og var meget plaget af det, han er blevet behandlet med Clarifying solution, og hydrating solution. Han har fået i alt 12 behandlinger fordelt over nogle måneder.

Birgitte_Før

Før

Birgitte_efter_3beh

Efter

Denne kunde har i 11 år haft problemer med hyperpigmentering/pigmentskjolder, hun har prøvet mange forskellige behandlinger men intet har kunnet hjælpe hende. Billederne er taget før første behandling og efter 3 behandlinger, hun fik i alt 8 behandlinger med Brightening solution og er nu stort set uden mørke skjolder.

Hør hvad behandleren mener om Silkpeel

SilkPeel er nok det apparat, som har overrasket mig positivt set i forhold til den jungle vi bevæger os i som kosmetologer / hudterapeuter. for der er INGEN tvivl om, at her har vi et helt unikt og meget resultatorienteret peelings system, som ALLE vores dejlige kunder har stor glæde af. (vel og mærke hvis de ønsker resultater)


SilkPeel kan som intet andet eksfolierende behandling på markedet, klare alle hudtyper og hudtilstande og samtidig efterlade huden frisk og blød – der er resultat efter 1. Behandling!! – SilkPeel er et ”must” for en klinik der ønsker resultatorienteret behandlinger!!


”Kunderne elsker SilkPeel og vi(behandlere) elsker resultater!!”

Med venlig hilsen
Birgitte Andersen
SkinEvents

DermoLissage

Hvad er så unikt ved den nye Dermo Lissage™ behandling?

DermoLissage

SilkPeel Dermalinfusion kan skræddersyes til den individuelle kunde og kan også anvendes når traditionel microdermabrasion er kontraindiceret

Test i magasinet Q

Sophie tester SILKPEEL